Ontwikkeling

Voor uw investering met betrekking tot het ontwikkelen van idee tot prototype berekenen wij voor u een vaste prijs. Deze prijs wijzigt niet zolang het idee niet wijzigt . Tijdens de ontwikkeling van het project kunnen wijzigingen worden doorgevoerd waarvoor we u dan een meerprijs in nacalculatie zullen berekenen.

In deze fase worden uw ideŽen in nauw en discreet overleg besproken . Uitwisselen van informatie , het bekijken van alternatieven , functiepunten en elektrische eigenschappen vastleggen. De elektronische schakelingen van het te ontwikkelen project worden via PCB ontwikkel software in kaart gebracht . Vanuit deze schematische voorstelling creŽren we PCB layoutís die als geheel worden geÔntegreerd in uw systeem of in behuizingen worden geÔntegreerd. Voor deze technologie gebruiken we PADS van Mentor Graphics . .

Firmware implementatie voor programmeerbare componenten door gebruik te maken van programmeertalen als Assembler, C based, VHDL , Ö.

Voor Windows software wenden we ons tot gereedschappen van National Instruments .

Voortdurende evaluatie van de voortgang in de ontwikkelfase is van essentieel belang tot het bekomen van de vooropgestelde doel.

Op het einde van het ontwikkeltraject bekomt u als klant een volledig dossier waarin volgende documenten zijn ondergebracht : Schema , componentlijst ,layout , gerberfiles , firmware (indien van toepassing)